منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس

وانگ یی: چین از تمامیت ارضی و حقوق مشروع ایران دفاع می‌کند

وانگ یی: چین از تمامیت ارضی و حقوق مشروع ایران دفاع می‌کند دبیر کمیسیون سیاست خارجی حزب کمونیست چین در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی، ایران را شریک استراتژیک چین خواند و ضمن حمایت از پیوستن ایران به بریکس، گفت: چین از تمامیت ارضی و حقوق مشروع ایران دفاع می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۱ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی که برای شرکت در نشست دبیران و مشاوران امنیت ملی کشور‌های عضو و دوست بریکس به آفریقای جنوبی سفر کرده بعد از ظهر امروز (دوشنبه) با «وانگ یی» دبیر کمیسیون سیاست خارجی حزب کمونیست چین دیدار و گفت‌وگ‌و کرد.

در این ملاقات طیف وسیعی از موضوعات مورد علاقه دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

احمدیان در این دیدار با اشاره به واقعیات نوین نظام بین‌الملل، ضرورت شناسایی سازوکار‌های تحقق منافع مشترک کشور‌های همسو را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: با این دیدگاه به دنبال بسط همکاری با چین در ترتیبات چندجانبه منطقه‌ای و بین‌المللی هستیم.

دبیر شورای امنیت ملی گفت: باور داریم که همکاری چند جانبه به تقویت صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی کمک می‌کند و محیط مناسبی را برای صیانت از صلح جهانی و توسعه کشور‌ها به وجود می‌آورد.

احمدیان با تاکید بر این نکته که از سیاست متوازن چین در غرب آسیا استقبال می‌کنیم، گفت: همکاری ایران و چین علاوه بر منافع فراوان اقتصادی زمینه ساز امنیت منطقه‌ای است.

وی با اعلام آمادگی ایران در خصوص سرمایه گذاری چین در بخش‌های مختلف به ویژه در حوزه حمل و نقل تاکید کرد: رویکرد و راهبرد جمهوری اسلامی ایران گسترش مناسبات با کشور‌های مستقل و دوست آسیایی به ویژه چین است.

دبیر شورای عالی امنیت ایران با اشاره به برگزاری موفقیت آمیز هجدهمین دوره کمسیون مشترک ایران و چین گفت: ارتقای روابط ایران و چین به مشارکت جامع راهبردی از سیاست‌های محوری جمهوری اسلامی ایران است.

وانگ یی دبیر کمیسیون سیاست خارجی حزب کمونیست چین نیز در این دیدار گفت: ایران شریک استراتژیک چین است و چین از تمامیت ارضی و حقوق مشروع ایران دفاع می‌کند.

وی ضمن تقدیر از سخنان مثبت احمدیان در نشست کشور‌های عضو و دوست بریکس از الحاق جمهوری اسلامی ایران به این گروه حمایت کرد. / فارس

تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار